Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine En.Pajs

Najbolj zadovoljni smo, ko so srečni in zadovoljni naši kupci.

KMEČKA SIRARNA
in PREDELAVA MESA
KMETIJE PERC

Slavko in
Romana Perc
Kog 44
2276 Kog

Tel: 031 479 612
Tel: 031 284 702
info@enpajs.si
Delovni čas:
od 7:00 do 21:00

Blagovna znamka En.Pajs in
spletna trgovina En.Pajs sta del
projekta
"Evropski kmetijski
skladi za razvoj podeželja:
Evropa investira v podeželje"
in lokalne akcijske skupine
LAS Prlekija.
Pasted Graphic

Naročila preko spletne trgovine En.PAjs Naročanje poteka preko interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Naročnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini.. Naročila sprejemamo preko nakupa v spletni trgovini.
Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo po 6 urah od oddaje kot nepreklicna in bodo izpeljana. Naročila preko kontaktnega obrazca morajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika/plačnika, ulico, poštno številko in kraj, kontaktno telefonsko številko in e-naslov.
 
Zavrnitev naročila Naročila, ki niso oddana skladno s temi pogoji, ali pa so bili pri uveljavitvi komercialnih pogojev pri oddaji naročila uporabljeni načini, ki jih lahko označimo kot nedovoljeno uporabo elektronske izmenjave podatkov, bodo stornirana. Lastnik En.Pajs trgovine lahko naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.
Cene in ažurnost podatko Cene so označene v evrih (EUR). Cene na spletnih straneh trgovine En.Pajs veljajo v trenutku oddaje naročila in veljajo do dne objave novega cenika. Kljub vsemu obstaja minimalna možnost, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila. V tem primeru kupcu omogočamo odstop od nakupa, hkrati pa bomo kupcu ponudili rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.
Dostava in Stroški pošiljanja V ceno izdelkov poštnina ni vključena. Izdelki, ki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije, se za njihovo dostavo iyračuna poštnina po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Pri prevzemu odkupne pošiljke Pošta Slovenije zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku. V kolikor je le mogoče, vas bomo kontaktirali in se potrudili, da vam mi dostavimo paket in se tako izognemo stroškom pošiljanja. 
100% varen nakup, pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga Trgovina EnPajs deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Potrošnik ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Blago mora biti vrnjeno prodajalcu najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, v originalni embalaži. Blago, pri katerem je označeno, da vračilo ni možno, ne menjamo. Možnost vračila blaga oziroma odstopa od pogodbe ne velja tudi v primeru, če gre za dobavo prehranskih izdelkov in je plastična embalaža odprta in/ali poškodovana.  Po prejemu blaga in ugotovitvi, da je to nepoškodovano in iste kvalitete kot je bilo poslano in v nespremenjeni količini, potrošniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena plačila. Potrošnik ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila bomo opravili v 15 dneh od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.
Reklamacija Ob prejemu poškodovanega izdelka med transportom, ali odprte embalaže izdelek takoj reklamirajte dostavljalcu in nas obvestite preko obrazca za kontakt. V primeru prejema napačnega izdelka ali izdelka z napako, nas takoj obvestite preko obrazca za kontakt. Izdelek vam bomo zamenjali ali vam vrnili denar, pri čemer stroške dostave krijemo mi.
Ponudba artiklov Artikli v spletni trgovini En.Pajs so pogosto ažurirani. V primeru, da niso na zalogi, je to jasno označeno.
Načini plačila V spletni trgovini En.pajs omogočamo plačilo na dva načina in sicer: - plačilo po povzetju z gotovino ob prevzemu (v primeru, da ste navedli za dostavo drug naslov, plačilo po povzetju ni možno) - plačilo ob osebnem prevzemu – stroškov dostave ni. Plačilo po povzetju je plačilo z gotovino ob prevzemu paketa. V primeru plačila z gotovino ob prevzemu poštnemu uslužbencu ali dostavljalcu paketa izročite gotovino in pošta oz. dostavljalec bo za vas opravil plačilo. Če pošiljke ne boste prevzeli in jo bo dostavna služba vrnila na naše stroške k nam, vam bomo zaračunali stroške v višini 10,00 evrov.
Osebni prevzem lahko opravite na sedežu obrata: Kog 44, 2276 Kog, vsak delavnik med 9-16h po predhodnem dogovoru po telefonu ali eketronski pošti.
 
Dobavni roki in dostava Prizadevamo si za čim hitrejšo dostavo prejetih naročil. Naročila, oddana do 12 ure, bodo odpremljena še isti delovni dan, najkasneje pa naslednji delovni dan. V primeru, da to ni mogoče, vas bomo o tem obvestili, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.
Če izdelka ni na zalogi: V tem primeru vas kontaktiramo po telefonu ali e-pošti in se dogovorimo za nov rok dobave. Pridržujemo si pravico odstopa od pogodbe zaradi nezmožnosti dobave izdelka.
Varovanje podatkov Obiskovalec z izvedeno registracijo dovoljuje lastniku spletnega mesta zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Lastnik spletnega mesta En.Pajs  zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene obveščanja o poteku naročila (v primeru, da obiskovalec v spletni trgovini opravi nakup), ter za obveščanje o novih izdelkih in akcijah. To pomeni, da bomo v praksi vaše podatke občasno uporabili le zato, da vas obvestimo o pomembnejših spremembah, novih storitvah in posebnih ponudbah na naših spletnih straneh, za katere z gotovostjo trdimo, da za vas predstavljajo pomembne informacije. Kadarkoli pa se boste lahko odjavili, če obvestil ne boste želeli več prejemati. Jamčimo, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi. Ob morebitnem vdoru v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti!
Avtorske pravice En.Pajs spletna trgovina je v lasti Kmečke sirarne kmetije Perc.. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb, zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika.
Uporaba FB Za vsebine skrbi upravljalec in uporabniki, katerim omogočamo objavo video posnetkov, fotografij, tekstov in drugih vsebin ter njihovo ocenjevanje, komentiranje in razgovor o odprtih temah. Vsak uporablja vse storitve na lastno odgovornost in v celoti jamči za pravne ter stvarne napake na vsebini in zakonitost vsebine, ki jo posreduje ter je osebno odgovoren za posredovane ali objavljene informacije, mnenja, nasvete, izjave in druge podatke in gradiva. Pošiljanje, predvajanje, nalaganje, povezovanje ali nakazovanje spolno napadalnih, pornografskih, žaljivih, nasilnih, grozilnih, rasističnih, netočnih, nelegalnih in drugače etično spornih vsebin oziroma vsebin, ki kršijo ali posegajo v avtorske, sorodne, osebnostne in druge zakonite in ustavne pravice tretjih oseb, ne glede na državljanstvo teh oseb in sicer v obliki izjav, datotek ali v kateri drugi obliki, ni dovoljeno. Posredovanje ali javna objava podatkov ali vsebin, ki so zaščitene s pravicami industrijske lastnine, avtorskimi pravicami, osebnostnimi pravicami in drugimi pravicami tretjih oseb (pravico do zasebnosti in preprečitve javne objave osebnih podatkov), ni dovoljeno. Upravljalec si pridržuje pravico nadzora in vpogleda v katerekoli podatke in gradiva, ki jih uporabnik ali član posreduje v okviru storitev spletnega mesta FB, ter pravico, da po svoji presoji izbriše, premakne ali spremeni katerokoli gradivo, ki po njegovem mnenju krši določila teh pogojev.
Poslane slike En.Pajs si pridržuje pravico hraniti IP naslov in podatke pošiljatelja vse dokler je fotografija, besedilo, ali katerokoli drugo delo v objavi. Uporabnik se zavezuje, da bo objavljal le svoja avtorska besedila, fotografije in druga dela, sicer bo zagotovil pisno soglasje za njihovo objavo, ki ga mora predložiti. Uporabnik se strinja da slike, besedila in ostala dela, ki nam jih pošlje lahko uporabljamo za lasten promocijski namen.
Vaša privolitev
Z uporabo naših spletnih strani soglašate z objavljenimi pravili. O spremembah pogojev in pravil vas bomo sproti obveščali na naših straneh. Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.